Sol (:

Solen typ tokskiner ute (: Najjs. Fast det har ju snöa värsta mycket. Men men. Jag är sjuk igen ): Jätte förkyld och värsta hostan och slemmig. Det rosslar när jag andas och det beror tydligen på att jag har så mycket slem i luftgångarna/vägarna. Inte så jävla kul.

Jag och Älsk kollade nyss på film, Felon. Grymt bra film. Absolut bästa betyg får den.

Vi va och skrev på kontraktet te nya lghten idag och bestämde tapeter (: Det ska bli jätte kul att flytta faktiskt, det känns som att vi går ett steg vidare i vårat liv.

Nä, nu blire en hutt hostmedecin igen, sen däcka ner i soffan.

Ha det bra.


                                     
                                      Jag och min älskade underbara lillasyster för några år sen (:


Snöar

Det värsta toksönar ute nu. Vet inte riktigt va jag tycker om det. Jag älskar ju vintern och snö, men jag tycker faktiskt att det kan bli sommar nu.

Nu ska jag kika på film, Monsters Inc : P



Martin, du är mitt allt. Jag älskar dig.

Ha det bra.

Yeeey

Lägenheten vi kolla på är jätte fin. Så på tisdag ska vi skriva kontrakt : ) Fan va najs det kommer bli : )


Och DU, din vidriga lilla människa. Hur fan kan du tro att allt ska bli bra. Och kom inte och snacka om att folk inte förstår att DU mår dålig pga bortgång. Hur fan tror du att jag mådde när DU gjorde som Du gjorde för lite mer än 2 år sen?! Förstår DU det?! Skulle inte tro det. Hur fan kan man ens göra en sån grej som DU gjorde?! Man har fan inte mycket innanför pannbenet då, om det ens finns nåe där. Om DU visste så jävla förbannat arg jag har varit på dig, så många "onda" grejjer jag har tänkt göra mot dig om jag hade mött dig. Jag verkligen önskade livet ur dig.

Men nu vet jag bättre, och jag mår inte bra av att gå omkringa och hata dig. Jag ska radera dig ur min hjärna, du är inte värd plats där.

Kännde att jag va tvungen att skriva lite innan jag raderar dig.


Nej, om man kanske skulle försöka vända tillbaka dygnet efter nattveckan. Vore en bra idé.
Frågan är bare om jag kommer kunna sova, tveksamt. Men ska iaf försöka.

Ha det bra.


Lägenhetstitt

Imorgon ska jag och Älsk kolla på en lägenhet. Känner att vi inte vill bo kvar här. Det är en trea vi ska kolla på. De lägenheterna är jätte fina. Fast det finns en nackdel, och det är att det inte finns nåen balle. Kan bli lite jobbigt när man ska röka. Men det är väl inte hela världen att man måste springa ut när man ska röka. Ist så finns det ju en jätte fin uteplats : )

Igår låg jag i soffan/sängen i princip hela dagen. Bakis : / Jag kollade på alla Sällskapsresan filmerna : D De är så jävla klockrena.

Jobbväg. Börjar på nattveckan nu i kväll. Börja 22:25 slutar 07:20. Går av på fredag morgon. Jag tycker om att jobba natt, det är jätte skönt. Fast det är inte kul att åka hem på morgonen.




Alkohol är fan inge bra. Det skapar fan bare massa problem!

Nä, nu ska jag gå och äta några negerbollar. Mums*

Ha de bra.

Magsjuka + Hitler förintelsen

Jag är hemma och är magsjuk, inte så jävla kul. Men jag är på bättrings vägen. Igår började jag och Älsk kolla på Hitler - förintelsen. Väldigt intressant. Vi bestämde att nästa års semster ska vi åka te Polen och besöka Auschwitz och Varglyan. Skulle vilja göra det redan nu, men jag ska ju åka te Turkiet så det finns nog inte så mycket pengar över te en Polenresa i sommar. Nog om det. I fredags hade vi jätte kul på Heartan : ) Om jag mår bättre te helgen fundilerar vi på en "repris".
Igår kollade jag på PS. I love you. Hur jävla underbar som helst. Jätte bra film. Idag ska jag nog kolla på Låt den rätte komma in.

Nä, nu blire frulle, hoppas att jag får behålla den.
Ha de bra.


Värsta impulsgrejen

Aa, igår fick ja värsta så här: Fan va ja är less på mitt hår, de bare hänger där och är. Så ja åkte te frisörn och klippte av väldigt mycket. Det är jätte kort nu. Fast de blev skit snyggt och jag trivs väldigt bra i de : ) Nu sitter jag och väntar på att Älsk ska komma hem så han kan köra mig te Gävle. Ska hem te Jenni. Först ska va bare sitta och njuta i relaxen, sen ska va göra oss iordning och dra ut på krogen : )

Ha de bra alla.
(ska försöka fixa neån bra bild så ni får se mitt "nya hår")




Glömska jag

Ja, jag skulle ju lägga upp lite bilder också : P

                                  
Fina Jenni                                         Jenni och jag                                   Älsk inte så sugen att vara mä på bild

                                                                
                                Min fina syster och jag                        Fredrik har skaffat muscha : P 

Måndagssup : P

Haha, ja. Igår efter APT:n på jobbet så drog vi hem te Fredrik och satt och drack, vi i mitt skift : ) Vi skulle egentligen bare ta en öl eller två hemma hos han, sen skulle vi te Pipes och käka och fortsätta lite där. Men vi hade så trevligt och kul så vi blev kvar där hela kvällen : ) Lätt att vi gör om det där : )
Nu sitter jag och väntar på att syster min ska sluta jobba så ska jag försöka flörta mä henne in te Gävle. Ska in och träffa Jenni. En av de bästa : ) Saknar att vi inte umgås lika mycket som i sommras, när hon fortfarande bodde här. Men det är ju faktiskt inte så långt te Gävle.

Just ja, jag har blivit utmanad av syster min, jag ska gå in på sjätte mappen och ta sjätte kortet och lägga upp det och skriva vad det är/handlar om.


Haha. Ja, va ska man säga/skriva. En resa hem från Gävle i sommras. Det ser fan ut som att jag har sex tår om man kollar lite snabbt.

Jag utmanar:
Elin- metrobloggen.se/elin87
Lisa- missekeberg.blogg.se
Amanda- youpushedmeaway.blogg.se
Becca- mammabeckasblogg.se
Det går alltså ut på att man ska gå in på sjätte mappen och välja sjätte kortet och kommentera de : )

Nej, nu ska jag göra mig iordning. Snart sluta fisen : )
Hare bra.

RSS 2.0