Nya kläder

Ja, som sagt så åkte vi te Tierp och solade. Jätte skönt vare. Jag sprang in en snabbis på Moniques också. Köpte en jätte fin kjol som var nersatt te halva priset ( : Och en skjort blev det också.

 Fint va?


Nu ska jag och Barbie kolla på Wild child ( :

Hare.

Skor ( : ( :

Igår köpte ja nya skor ( :

  



Visst är de sjukt snygga ? ( :   Fast Älsk blev galen. Han tycker att jag redan har skor så de både räcker och blir över.  Så har ja köpt ett jättefint Playboy paraply också.      Kanske inte vackraste bilden, men ändå. Lite får man bjuda på sig själv : P

Nu väntar jag på att syster ska komma, hon ska följa mä te Tierp och sola.

Bye bye.

Flytta : (

Ja, Sune va här igår mä nen annan nisse som mätte om/hur mycket fuktskadat de va. Och de ska riva hela badrummet och typ mer än halva hallen. Så vi kommer få flytta upp i lghten snett ovanför oss och bli kvar där i typ 3 månader medans de fixar här. Jag vill inte flytta även om det bare är för 3 månader, men det måste ju fixas Den  där andra nissen som va mä bröt bort en av listerna i hallen och det va alldeles svart!! Och de som gör mig så jävla arg är de att innan ja flytta in, när ja va och kollade på lghten så såg man på ena väggen från badrummet ut i hallen att väggen va förstörd av fukt, så ja frågade om de kunde mäta och kolla. De sa att de gjorde de och att de inte va någe, men de tapetserade om där. Sen så frågade den hära andra nissen igår hur länge vi har bott här, då sa ja nästan två år. Han sa att de här har vart längre än två år eftersom de tillochmed har blivit svart!!! Varför fixade inte Tierpsbyggen de från första börjarn för?!

Aja, nog om de. Fredrik skulle ju komma igår, men de blev inget. På jobbet i helgen så fick han Propofol i ena ögat. Och de är inte så jävla bra. Iaf så hade han blivit sämre i ögat igår, så han åkte te sjukhuset igen. Så nu går han mä piratlapp också ( :   Hoppas att han inte får nåe bestående men eller blir blind. Men iaf, så kom Barbie (Mandy) och syster igår. Syrran åkte hem ganska tidigt för hon jobbar idag. Men Barbie blev kvar, vi hade jätte kul ( : Sen så kollade vi på SATC filmen. Den är så jävla bra, me loooove it.

Undra om man kanske ska åka te Tierp idag och sola lite. Så man får känns sig lite fräsch. Då kan jag ju fråga om Barbie vill åka mä eftersom att hon ska te Tierp idag och ta bort stygnen.

Nej, nu blire frulle. Höres.



                                 Barbie                                                  Bambi

Typ bästa låten ever!!!

Jag och Mandy körde den hära låten på repeat ungefär hela lördagskvällen. Det är omöjligt att lessna på den. Helt undebart bra ( :

                                    The Veronicas - Untouched


Lyssna och njut. Nu ska jag fortsätta leka mä Mandy ( :

Hejs svejs.

Ledig vecka + vin ( :

Ja, nu har man gjort två helger så nu är jag ledig en hel vecka ( :  Så skönt. Idag kommer Fredrik och hälsar på, vi ska dricka vin och mysa ( : Sen på onsdag kommer Mandy och hälsar på. Ska bli så himlans kul, det va typ evigheter sen. Och då menar ja verkligen evigheter, typ snart ett år. Det blev en lite grejj där, men det är bortglömt nu och det ska aldrig mera bli en grejj. Syrran kommer också. Igår va det yoga igen, jätte skönt. Man känner verkligen hur kroppen blir "nerstressad". Alltså, mina monsterkatter. Gaah, kan de växa upp nåen ggång och sluta bråka och busa så mycket. Det far ju fram och tebaka hela hela tiden. Att de orkar.

Till Lars : Det är så att det är omorganisation eller va det heter och Maths ska inte längre vara chef över beredningen. Det blir Christer Johansson. Men ni kommer också ha möte mä honom så du får reda på allt då.

Nej, laga lite mat kanske. Hörs senare.

Väldans lååång dag

 Aa, det kan man ju lugnt säga. Vaknade 03.01, kunde inte somna om. Gick upp och kollade klart på Batman - Dark knight. Sen vid 5 gick jag och gjorde mig iordning för jobbet, åkte hemifrån vid halv 6. Känndes inte direkt bra att man skulle jobba ett 12 timmars dagpass när man har sovit så lite + att man är sjuk : ( Men ja kämpade på och det gick bra. Förutom när vi hade möte mä nya chefen. Det va så väldans segt så typ det ända man tänkte på va att inte somna. Hehe. Tur att det inte sas så jätteviktiga saker. Har inte så mycket mer att berätta eftersom att jag har vairt på jobbet HELA dagen. Och samma lika blir det imorgon och på söndag. Sen på måndag har vi APT, sen efter det ÄNTLIGEN ledig vecka : ) : )

Nej, nu blir det till att gå och prata mä kudden : P
Ha de bra.    : )




Toast och film

Älsk står och gör toast te mig, väldans snällt av honom tycker jag : ) Sen ska vi kolla på film. Vet dock inte vilken. Idag känns det som att ja bare har vart väldigt seg, har yp inte gjort ett nåe. Imorgon blir städning, kan ju behövas.

Fan va jag längtar te 9 maj, då åker jag, mami och syster te Side i Turkiet : )

                  

 

Hur underbart är inte det hära då? Längtar längtar längtar : )

Movie time. Hare

Morgonpigg

Ja, de kan man ju säga, vaknade 04:01. Försökte somna om, men det gick inte så bra, låg mest och vred och vände på mig. Så ja gick upp och klädde på mig och gick ut på lång prommis : ) Jätt härligt, och det va så tyst och lugnt. Igår började yogan, va jätte många där. Kul för Mari-louise att det finns så stort intresse. Det va jätte skönt att få slappna av lite, har inte utövat yoga på 4 år. Så nu tänker ja fortsätta mä det.

Jag har tv'n på såg nyss att det är Ben 10 på Cartoon network, hur bra är inte den serien då? :) Det är typ skit bra. Haha. Idag ska jag lura mä mig älsk te Valbo, ska åka och kolle på en laptop som jag vill köpa, eller som jag ska köpa, men jag vill "provköra den först" 




Visst är den söt? : ) Me like verry much.

Nä, nu blire frukost. Hare

RSS 2.0