Nu va de ett tag sen

Ja, det har hänt lite saker som har gjort att jag inte har vart på nåe vidare blogghumör. Men nu är bra, eller det är iaf bättre. Jobbar nu helgen, 12 timmars dagar. Sista imorgon, så jävla skönt. Sen på måndag äre APT, och efter det ska vi hem te Fredrik och dricka lite vin sen ut och äta och dricka lite : ) Ser verkligen fram emot det.
Jag är typ hur jävla trött som helst, har sovit jääätte dåligt de hära nätterna, och går upp 5 på morgonen. Det är ingen höjdare. Jag vill verkligen sova nu, men det går tyvärr icke. Lägenheten som vi bor i nu medans de fixar våran, de är grannar åt alla håll och kanter. Och det är fest som vanligt, fast extremt hög musik. Det låter som att de är i vårat vardagsrum som de spelar. På riktigt!!
Det ska bli så jävla skönt när de är klara mä våran lägenhet så vi kan flytta ner igen och slippa ha grannar,
Just de, imorgon så ska vi ha "knytkalas" på jobbet, mä tacos : ) Värsta mysigt ju.


Oh, de sluta spela. Bäst att springa te sängen och hoppas att jag hinner somna innan de börjar igen.
Ha de bra allihopa : )

Jag älskar dig Martin, du är mitt allt<3


Jag älskar dig

Så himla mycket. Varför blev det så här?! Jag vill inte att det ska vara så, jag vill inte må så här dåligt, jag vill inte att du ska må så dåligt som du gör. Jag hoppas verkligen att vi kan lösa det här. Jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dig. Du betyder allt för mig.

...

Jag förstår inte varför folk ska prata mä mig så fort det är nåe. Känner mig som enjävla hjärnskrynklare ibland. Verkligen alla äre också. Det blir för mycket efter ett tag.Det känns som att jag kommer expoldera snart. Jag mår så jävla dåligt av det hära, och jag kan ju inte säga nej heller, så kommer det nåen som vill prata och lätta på hjärtat så lyssnar jag.

Jag mår så jävla dåligt, får gråt attacker typ hela tiden och jag vet inte ens varför jag gråter, jag kan inte sova längre. Eller jag kan sova men har jätte problemmä att somna och jag vaknar stup i kvarten och  har problem mä att somna om. Och jätte ofta äre som att jag ser mig själv inne i mitt huvve, jag är jätte liten och allt känns som att det går ultrasnabbt. Lyfter jag sakta på armen så känns det som att jag gör det typ 100 gånger snabbare än vad jag gör.

Jag kommer att få ett utbrott snart, och jag är rädd att det kommer gå ut över fel personer.

Bingolotto : P

I torsdags blev vi klara mä flytten, sen på fredag morgon kom de och började riva i badrummet och hallen. Så nu står en stor fläkt där och brummar och ska torka tortt alltihopa. Så jävla skönt att vi fick en annan lägenhet att bo i under tiden. I fredags vart det utgång, fast jag körde så ja blev bjuden på alkoholfria drinkar ( : Det va en rolig kväll. I lördags blev det lugnt. Sen i söndags så kom Mandy och syrran hit. Började kvällen mä att äta gott, sen blev det grogg och Bingolotto : P Jag va 1 nummer ifrån en resa te Madeira och 1 nummer ifrån kläder för 5000:- lite surt det va då. Sen fortsatte det mä ännu mera grogg och film. Sen drog syrran hem och jag och Mandy satt här och muppa oss ( :
Det va en bra helg ( :
Igår så va det dags för yoga igen. Riktigt nice. Sen åkte jag och jobbade. Jobbar natt den här veckan. Ska snart iväg te jobbet igen. Kom nästan nyss hem från en lång prommis i kylan. Det va faktiskt riktigt härligt. Nej, nu ska jag sätta på ett avsnitt av Reaper. Den serien är faktiskt skit bra, eller egentligen ganska löjlig, men väldigt bra.
Ha de bra så höres vi ( :

                    
    Mandy & syrran                             Jag
 
                                                                  
              Uppladdat mä ostbågar och jordnötter                            Lotta 

                                            
         Svante kom mä på ett hörn       Snodde syrrans glasögon, passar inte i glasögon men jag vill ha



Jag och Älsk har 2års dag idag, skit kul att man jobbar. Not.


Nya lägenheten

Aa, idag har vi börjat flytta upp i andra lägenheten. Inge vidare kul. Älsk höll på och få, eller rättare sagt han fick psykbryt på alla mina kläder. Mihi ( : Men seriöst, jag måste fan slänga mycket kläder. Av våra fyra garderober plus två byråer så har älsk en halv garderob och två låder. Men men, det är som det är. Den här veckan jobbar jag dag, skönt ( : Ledig fre, lör och söndag. Nice ( ; Jag tog mä katterna upp te nya lägenheten idag, inte direkt nåen större hit. De sprang runt och skrek och lät som att de höll på att dö. Stackarna.

           
               Svante                                        Sixten


Mina gospluttar ( :

Nej, nu ska jag äta lite korv mä bröd. Just ja, när vi va på Brorsans i helgen så kom det fram några utländska killar te mig och frågade om jag kom från Argentina. Nej, sa jag då. Du dansar som att du vore från Argentina sa de. Hehe. Lite kul tycker jag.

Hare.


RSS 2.0