Flytta : (

Ja, Sune va här igår mä nen annan nisse som mätte om/hur mycket fuktskadat de va. Och de ska riva hela badrummet och typ mer än halva hallen. Så vi kommer få flytta upp i lghten snett ovanför oss och bli kvar där i typ 3 månader medans de fixar här. Jag vill inte flytta även om det bare är för 3 månader, men det måste ju fixas Den  där andra nissen som va mä bröt bort en av listerna i hallen och det va alldeles svart!! Och de som gör mig så jävla arg är de att innan ja flytta in, när ja va och kollade på lghten så såg man på ena väggen från badrummet ut i hallen att väggen va förstörd av fukt, så ja frågade om de kunde mäta och kolla. De sa att de gjorde de och att de inte va någe, men de tapetserade om där. Sen så frågade den hära andra nissen igår hur länge vi har bott här, då sa ja nästan två år. Han sa att de här har vart längre än två år eftersom de tillochmed har blivit svart!!! Varför fixade inte Tierpsbyggen de från första börjarn för?!

Aja, nog om de. Fredrik skulle ju komma igår, men de blev inget. På jobbet i helgen så fick han Propofol i ena ögat. Och de är inte så jävla bra. Iaf så hade han blivit sämre i ögat igår, så han åkte te sjukhuset igen. Så nu går han mä piratlapp också ( :   Hoppas att han inte får nåe bestående men eller blir blind. Men iaf, så kom Barbie (Mandy) och syster igår. Syrran åkte hem ganska tidigt för hon jobbar idag. Men Barbie blev kvar, vi hade jätte kul ( : Sen så kollade vi på SATC filmen. Den är så jävla bra, me loooove it.

Undra om man kanske ska åka te Tierp idag och sola lite. Så man får känns sig lite fräsch. Då kan jag ju fråga om Barbie vill åka mä eftersom att hon ska te Tierp idag och ta bort stygnen.

Nej, nu blire frulle. Höres.



                                 Barbie                                                  Bambi

Kommentarer
Postat av: Amanda

Men Bambi, vad har jag sagt om den där bilden, den är hemsk. Haha! Skit kul hade vi igår, håller på att käka nu sen ska vi åka. Jag lovar. Tihi ^^

2009-01-28 @ 13:53:56
URL: http://youpushedmeaway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0