Ledig vecka + vin ( :

Ja, nu har man gjort två helger så nu är jag ledig en hel vecka ( :  Så skönt. Idag kommer Fredrik och hälsar på, vi ska dricka vin och mysa ( : Sen på onsdag kommer Mandy och hälsar på. Ska bli så himlans kul, det va typ evigheter sen. Och då menar ja verkligen evigheter, typ snart ett år. Det blev en lite grejj där, men det är bortglömt nu och det ska aldrig mera bli en grejj. Syrran kommer också. Igår va det yoga igen, jätte skönt. Man känner verkligen hur kroppen blir "nerstressad". Alltså, mina monsterkatter. Gaah, kan de växa upp nåen ggång och sluta bråka och busa så mycket. Det far ju fram och tebaka hela hela tiden. Att de orkar.

Till Lars : Det är så att det är omorganisation eller va det heter och Maths ska inte längre vara chef över beredningen. Det blir Christer Johansson. Men ni kommer också ha möte mä honom så du får reda på allt då.

Nej, laga lite mat kanske. Hörs senare.

Kommentarer
Postat av: Barbie ^^

Nej nu ska det aldrig mer bli något, vi måste växa upp och sluta bråka om allt. Tihi. Skit kul att umgås med dig igen iallafall. Puss på bambi!



2009-01-28 @ 03:21:56
URL: http://youpushedmeaway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0